Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@17:55:22 GMT

ورود آهنگ‌های مبتذل به حوزه موسیقی بومی مازندران

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۲۸۰۳

ورود آهنگ‌های مبتذل به حوزه موسیقی بومی مازندران

عباس زارع در خصوص موسیقی بومی گفت: واقعا برازنده مازندران نیست که در حوزه موسیقی محلی‌مان شاهد ورود آهنگ‌های مبتذل باشیم و این نشان از خلأ تولید محتوای مناسب در این بخش دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، اختتامیه نخستین جشنواره کالای فرهنگی مازندران دوشنبه شب همزمان با ششمین دوره جایزه فیروزه و همچنین جشنواره مجازی «باهم در خانه» که با هدف تولید محتوای در خصوص مبارزه با ویروس کرونا در دو بخش گزارش خبری و یادداشت از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران برگزار شده بود؛ در سالن سلمان هراتی با معرفی و تجلیل از نفرات برگزیده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این مراسم اظهار کرد: برای اینکه در حوزه مسائل فرهنگی پیشرفت خوبی داشته باشیم باید تولیدات خوبی انجام دهیم.

وی افزود: خوشبختانه طی سال‌جاری و با تمام محدودیت‌ها، هنرمندان استان در تمامی بخش‌ها فعال بودند و خروجی آن نیز در جشنواره فجر امسال با درخشش مازندران مشهود بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، خاطرنشان کرد: علیرغم همه این نکات اما نکته قابل تامل این است که بر اساس آمارهای ملی اخذ شده طی سال گذشته، حدود 78 درصد مردم به سینما نمی‌روند، 73 درصد مردم کار هنری انجام نمی‌دهند و این آمارها با این عدد و رقم نشان می‌دهد که باید در این حوزه، اتفاقات کلیدی رقم بخورد.

زارع ادامه داد: جشنواره کالاهای فرهنگی دارای بخش‌های متنوعی نظیر منبت، معرق، زیور آلات، چوب و مد و لباس بود که تولیدات خوبی را شاهد بودیم.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در استان وجود دارد اما بعضا در بازنشر این تولیدات خیلی ضعیف عمل می‌کنیم؛ یک فضای بسیار محدودی ایجاد کردیم، برای خودمان تولید می‌کنیم، خودمان می‌بینیم و پشت این دیوارها واقعا مردم با تولیدات ما بیگانه هستند.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تاکید کرد: ما در بحث مد و لباس که همواره مورد استنساخ مسئولان ارشد استانی بودیم، واقعا طی یک سال گذشته واقعا اتفاقات خوبی رقم خورد، هنرمندان پای کار آمدند و باید بگوییم در حوزه تولیدات مشکلی نداریم اما در خروجی و در عرضه تولیدات و همچنین عرضه تولید محتوا با مشکل مواجه هستیم که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

زارع متذکر شد: باید سازمان صمت پای کار بیاید و در شرایط حاضر که هنرمندان خوبی داریم از آن‌ها در قالب تسهیلات کم بهره و تولید حمایت کند تا به یک جایگاه مطلوب در این بخش دست پیدا کنیم.

وی در خصوص موسیقی بومی استان گفت: واقعا برازنده مازندران نیست که در حوزه موسیقی محلی‌مان شاهد ورود آهنگ‌های مبتذل باشیم و این نشان از خلأ تولید محتوای مناسب در این بخش دارد؛ البته در بخش عرضه و انتقال نیز به شدت با مشکل مواجه هستیم.
 
گفتنی است در پایان این مراسم اسامی ذیل حائز رتبه‌های برتر شدند:

در بخش سفال، میثم عفتی قادیکلایی رتبه اول، مشترکا علی محبی و خانم شهرزاد قصابیان حائز رتبه دوم شدند.

در بخش چوب، سیدرضا موسوی راد رتبه اول، سیده سارا طاهرپور رتبه دوم و محمد آیینی حائز رتبه سوم شدند.

در بخش دست بافته، فاطمه اکبری رتبه نخست، الهام افشان زاده حایز رتبه دوم شد.

در بخش البسه و زیور آلات، فاطمه اصغری سلیمانی رتبه نخست، سیده مهدیه اندرخور رتبه دوم و مشترک فاطمه خلیلی و آزاده کارگر حائز رتبه سوم شدند.

در بخش دل‌نوشته خانم فاطمه امیری حائز تنها رتبه برگزیده در این بخش شد.

در بخش محتوای رسانه‌ای و گزارش خبری، مجتبی قربانی خبرنگار بلاغ نیز حائز تنها رتبه برگزیده این بخش شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد حائز رتبه رتبه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است